Pages

Wednesday, August 15, 2012

SYOOK!!! SHOPPING RAYA - ARTIS HILANG ANAK

Semalam, 14 Ogos 2012, suasana ceria bertukar panik di sebuah pasaraya di sekitar Wangsa Maju.
Seorang pelakon Malaysia TERTINGGAL anaknya ketika sedang seronok membeli-belah untuk persiapan Hari Raya Aidilfitri...



KELAM-KABUT dibuatnya.
Sebelum kejadian, promoter-promoter di pusat membeli-belah berkenaan agak jelek dengann perangai artis tersebut kerana dikatakan sombong.

"Ah itulah tadi bukan main sombong"
Soseh-soseh yang kedengaran ketika si artis lelaki itu menggelabah mencari anak perempuannya yang memakai baju berwarna merah.

SIAPA SI BAPA CUAI ITU? SALAH SEORANG DARIPADA MEREKA?





Bagaimanapun, keadaan kembali reda setelah pasukan keselamatan di pasaraya itu berjaya menemukan semula si anak dengan si bapanya...

Buat pengajaran bersama, kalau ya pun seronok membeli persiapan hari raya, tanggungjawab menjaga keselamatan anak adalah tanggungjawab utama ibu dan bapa.

Lagi satu, kalau ya pun dikenali sebagai public figure, usahlah nak buat muka poyo dan sombong!
Time susah, mintak tolong orang jugak, kan dah buruk muka tu...

hoi ya hoi... aku terserempak dengan Pitbull pun tak sombong mamat tu...

No comments:

Post a Comment